Καλάθι: 0 προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση τώρα και τις Κυριακές 08:00 - 22:00

Blog

Hotel Menu: Η λύση για τον κλιματισμό ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων

Για κάθε ξενοδόχο και ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, η ορθολογική χρήση του κλιματισμού των δωματίων της μονάδας του, αποτελεί προτεραιότητα. Και η αναζήτηση της ιδανικής σχέσης έτσι ώστε και ο πελάτης του να απολαμβάνει σωστές συνθήκες ψύξης – θέρμανση, αλλά να αποφεύγεται η άσκοπη χρήση και η περιττή κατανάλωση ρεύματος, σημαντικό στόχο με πολλά οφέλη.

Αυτό που μέχρι χθες ήταν πρόβλημα, πλέον έχει τη λύση του: Hotel Menu! To πρόγραμμα κλιματισμού που μπορείτε να βρείτε στη Di Babbo Climatecnica την εταιρεία που από το 1984 προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Hotel Menu
Το Hotel Menu είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλει στην καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών που είναι εγκατεστημένα σε τουριστικά καταλύματα. Με πολύ απλό τρόπο, ο ιδιοκτήτης έχει πρόσβαση σε ένα ειδικό μενού το οποίο δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τις παραμέτρους λειτουργίας και με αυτό τον τρόπο να εξοικονομεί ενέργεια έως και 70%, αλλά και να επεκτείνετε τη ζωή των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης σας. Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ρυθμίσει την κατώτερη και την ανώτερη θερμοκρασία λειτουργίας για την ψύξη (από τους 17° - 24°C) και για θέρμανση (από 25 - 30°C). Με αυτό τον τρόπο, ο ένοικος του δωματίου δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ακραίες θερμοκρασίες με την εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται να φτάνει έως του 70% στην συνολική κατανάλωση του κλιματιστικού.
Παράλληλα, το Hotel Menu χάρη δίνει τη δυνατότητα υπενθύμισης αντικατάστασης των φίλτρων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα αέρα στο χώρο, αλλά και την μέγιστη οικονομία, αφού είναι δεδομένο ότι ένα καθαρό κλιματιστικό καταναλώνει αισθητά λιγότερη ενέργεια από ένα κλιματιστικό που δεν συντηρείται σωστά.
Στο πρόγραμμα του Hotel Menu περιλαμβάνονται και άλλες λειτουργίες όπως η αυτόματη επανεκκίνηση, η προστασία από την προσαγωγή κρύου αέρα στη θέρμανση, η δυνατότητα ρύθμισης του αισθητηρίου της θερμοκρασίας του χώρου και η απομνημόνευση της θέσης των περσίδων του μηχανήματος.

Υπάρχει επίσης και η «έξυπνη» λειτουργία Wi-Fi μέσω της οποίας τα δεδομένα και οι συνθήκες λειτουργίας των μηχανημάτων μεταφέρονται στο tablet ή το Smartphone του ιδιοκτήτη. Το κύριο πλεονέκτημα της διαδικασίας αυτής, έχει να κάνει με τη δυνατότητα πρόσβασης και ελέγχου όλων των κλιματιστικών σε θέματα ρυθμίσεων, απενεργοποίησης μονάδων σε δωμάτια που δεν βρίσκονται μέσα ένοικοι, ορισμού θερμοκρασίας λειτουργίας και γενικότερα, να γίνεται κάθε χειρισμός όπως θα γινόταν από το χειριστήριο της μονάδας. Η τόσο εύκολη και ανέξοδη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα μηχανήματα εξασφαλίζουν για την επιχείρηση σημαντική οικονομία τόσο σε χρήματα, χάρη στη μείωση του χρόνου λειτουργίας άρα και κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος όσο και σε χρόνο για τονέλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του κάθε κλιματιστικού αφού όλες οι πληροφορίες έρχονται live στο tablet ή του smartphone του ιδιοκτήτη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Hotel Menu, ή για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κλιματισμό κάθε χώρο, επαγγελματικού ή οικιακού, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Di Babbo Climatecnica! Οι ειδικοί της Di Babbo Climatecnica θα σας λύσουν κάθε απορία.

Di Babbo Climatecnica: Στο Ηράκλειο, λ. Δημοκρατίας 97, τηλ. 2810238966, www.climatecnica.gr


Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love by CJ web, Creative web Journey

Please publish modules in offcanvas position.