Καλάθι
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Basket

Προφίλ

Η Climatecnica είναι μια εταιρεία με κύριο αντικείμενο απασχόλησης τον κλιματισμό, τον αερισμό και τη θέρμανση κατοικιών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, κέντρων διασκεδάσεως, ξενοδοχείων, βιομηχανιών, εργοστασίων, νοσοκομείων, εκπαιδευτικών χώρων, εκκλησιών κλπ. στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας όμως θα βρείτε και οικιακές συσκεύες όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, καταψύκτες κ.α.
Ιδρυτής της είναι ο Μάσσιμο Ντι Μπάμπο μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π.
Την πορεία της εταιρείας συνεχίζει σήμερα ο γιος του Αντώνης Ντι Μπάμπο.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε τα 1984, στεγάζεται σε ιδιόκτητο εκθεσιακό - αποθηκευτικό χώρο και από τότε χρόνο με το χρόνο αυξάνει το πελατολόγιο και τις δραστηριότητες της σε όλη την Κρήτη.
Πλήθος πελατών στο διάστημα αυτό εμπιστεύθηκαν την εμπειρία της εταιρείας η οποία ασχολείται με τη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση κλιματιστικών συσκευών, ειδών θέρμανσης αντιπροσωπεύοντας στην Κρήτη τα μεγαλύτερα ονόματα στους τομείς αυτούς.

Χιλιάδες εγκαταστάσεις λειτουργούν απρόσκοπτα με τη φροντίδα της επιχείρησης, η ποία εκτός από τη προμήθεια των συσκευών φροντίζει με έμπειρο τεχνικό προσωπικό και σύγχρονα μέσα να παρακολουθεί τη λειτουργία του παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης σε όλο το φάσμα του κλιματισμού.

Με κινητά συνεργεία τεχνικών, είναι σε διαρκή ετοιμότητα και αντιμετωπίζει κλήσεις πελατών για παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και συνέπεια.
Διατηρώντας συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών είναι σε θέση εντός 24 ωρών να επεμβαίνει και να επιλύει προβλήματα που τυχόν παρουσιάζονται σε εγκαταστάσεις.

TOP BRANDS

Μας έχουν εμπιστευτεί

Armaos | Μινωϊκές Ηρακλείου | Public Ηρακλείου | Πλαστικά Κρήτης | Vasia Beach Hotel | Bakalakos
Hersonissos Village | Δήμος Ηρακλείου | Δικαστικό Μέγαρο | Νομαρχία Ηρακλείου | Atrion Hotel | ΔΕΗ Ηρακλείου

ΠΡΟΦΙΛ

Η Climatecnica είναι μια εταιρεία με κύριο αντικείμενο απασχόλησης τον κλιματισμό, τον αερισμό και τη θέρμανση κατοικιών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, κέντρων διασκεδάσεως, ξενοδοχείων, βιομηχανιών, εργοστασίων, νοσοκομείων, εκπαιδευτικών χώρων, εκκλησιών κλπ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Με κινητά συνεργεία τεχνικών, είναι σε διαρκή ετοιμότητα και αντιμετωπίζει κλήσεις πελατών για παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και συνέπεια. Διατηρώντας συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών είναι σε θέση εντός 24 ωρών να επεμβαίνει και να επιλύει προβλήματα που τυχόν παρουσιάζονται σε εγκαταστάσεις.

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, κλιματισμός ξενοδοχείων

Di Babbo Climatecnica