Καλάθι: 0 προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση τώρα και τις Κυριακές 08:00 - 22:00

Blog

Blog

Η πιο οικονομική και ευέλικτη λύση στον κλιματισμό οικιακού ή επαγγελματικού
χώρου, είναι η λύση των Multi Split κλιματιστικών.

Το κλιματιστικό μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο στον χώρο σας, έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άνεσης για το χώρο χειμώνα καλοκαίρι.

Το ότι ο κλιματισμός κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού, δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια αλλά ανάγκη, είναι γνωστό. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε έτσι ώστε να κάνουμε σωστή χρήση, να έχουμε οικονομία, ιδανική απόδοση των μηχανημάτων, αλλά και προστασία του περιβάλλοντος;
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές και απλά βήματα στην χρήση κάθε κλιματιστικού, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη τους:

Πώς θα δροσίσετε τα παιδιά σας, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία τους.

Με βάση τις οδηγίες της Ε.Ε. οι ηλεκτρικές συσκευές ταξινομούνται σε 7 ενεργειακές κλάσεις (από A έως και G), ανάλογα με την ενέργεια που καταναλώνουν προς εκείνη που αποδίδουν.

Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει όλα τα κλιματιστικά μηχανήματα να χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο το νέο ψυκτικό υγρό R32.

 

 

 

 

Για τον κάθε επαγγελματία, ο σωστά κλιματιζόμενος χώρος δεν είναι αποτελεί λύση ανάγκης ή πολυτέλεια, αλλά συνειδητή επιλογή. Και φυσικά, κάθε επαγγελματίας αναζητά την ποιότητα, την εγγύηση, την οικονομία και την συνεργασία με αντίστοιχη επαγγελματική συμπεριφορά.

Χρειάζομαι πραγματικά αφυγραντήρα; Είναι ανάγκη ή μόδα; Τι να προσέξω στην αγορά του; Πόσα λίτρα είναι απαραίτητα για τον δικό μου χώρο; Πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας; Ποια είναι τα οφέλη που μου προσφέρει; Τι σημαίνει πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων;
Ερωτήσεις που αναζητούν απαντήσεις, αφού πλέον τα επίπεδα της υγρασίας είναι ιδιαίτερα αυξημένα και στην Κρήτη και η χρήση αφυγραντήρα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ας μάθουμε λοιπόν τα μυστικά της αφύγρανσης για να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε…

Ο χειρισμός του κλιματιστικού σας γίνεται πλέον διασκέδαση, αφού μπορείτε να το λειτουργήσετε από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, αρκεί να ενεργοποιήσετε το δίκτυο WiFi και να έχετε τον έλεγχο από το tablet ή το smartphone σας!


Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey