Καλάθι: 0 προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση τώρα και τις Κυριακές 08:00 - 22:00

Blog

Φτιάξτε το κλίμα στον χώρο σας με «έξυπνα» κλιματιστικά και εξοικονομήστε χρήματα!

Ο χειρισμός του κλιματιστικού σας γίνεται πλέον διασκέδαση, αφού μπορείτε να το λειτουργήσετε από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, αρκεί να ενεργοποιήσετε το δίκτυο WiFi και να έχετε τον έλεγχο από το tablet ή το smartphone σας!


Με την ίδια ευκολία, μπορεί να γίνει ο χειρισμός του κλιματιστικού σας ακόμα κι αν βρίσκεστε εκτός του χώρου σας, «προετοιμάζοντας» το κλίμα που θέλετε να βρείτε με την επιστροφή σας σε αυτόν. Μειώνετε έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, εξοικονομείτε χρήματα και όταν επιστρέφετε στο σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο, απολαμβάνετε τις ιδανικές συνθήκες που δημιουργήσατε.

Και επειδή η οικονομία, είναι πάντα το ζητούμενο, δείτε παρακάτω και μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα, χωρίς όμως εκπτώσεις στην απόλαυσή σας:

Βήμα 1ο : Επιλογή Κλιματιστικού
Η σωστή επιλογή ενός κλιματιστικού πρέπει να περιλαμβάνει :
· Την σωστή απαιτούμενη ισχύ σε BTU/h (ή Watt) ανάλογα με τον χώρο. Ένα κλιματιστικό πρέπει να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου. Αν είναι μικρότερης ισχύς από την απαιτούμενη, τότε θα καταναλώνει περισσότερη ενέργεια για να καλύψει τον χώρο.
· Σωστή τεχνική υποστήριξη από την αντιπροσωπεία και εγγύηση καλής λειτουργίας.
· Να είναι οικολογικού σχεδιασμού και ενεργειακής κλάσης Α+, Α++
· Να περιέχει οικολογικό ψυκτικό υγρό
· Να διαθέτει σύγχρονο σύστημα φίλτρων αέρα
· Να λειτουργεί αθόρυβα
· Να έχει πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς και να φέρει το σήμα CE

Βήμα 2ο: Ενδείξεις & Θερμοκρασίες
Λειτουργία Ψύξης – Καλοκαίρι
Προτεινόμενο εύρος επιθυμητής θερμοκρασίας: 24°C – 26°C
Για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου έως 12°C χαμηλότερα από την θερμοκρασία περιβάλλοντος

Λειτουργία Θέρμανσης – Χειμώνας
Προτεινόμενο εύρος επιθυμητής θερμοκρασίας: 19°C – 22°C
Για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου έως 12°C υψηλότερα από την Θερμοκρασία περιβάλλοντος

Βήμα 3ο: Σωστή συντήρηση
Όλα τα κλιματιστικά συστήματα πρέπει να συντηρούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Ο τεχνικός θα ελέγξει το σύστημα, θα καθαρίσει σε βάθος το μηχάνημα διασφαλίζοντας την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Υπάρχουν όμως κάποιες απλές εργασίες και έλεγχοι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας:

· Ελέγξτε ότι το κλιματιστικό σας δουλεύει κανονικά πριν αρχίσουν οι μεγάλες ζέστες ή το πολύ κρύο. Σε περιόδους ακραίων εξωτερικών θερμοκρασίων οι τεχνικοί θα αργήσουν να σας επισκεφθούν. Καλύτερες περίοδοι για έλεγχο είναι, η αρχή του φθινοπώρου και της άνοιξης.
· Καθαρίζετε συστηματικά τα πλενόμενα φίλτρα αέρα της εσωτερικής μονάδας. Ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας της μονάδας σας, μπορεί να χρειάζονται καθάρισμα ακόμα και 1 φορά το μήνα.
· Ελέγξτε ότι οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου είναι φορτισμένες. Αν το κλιματιστικό σας δεν λειτουργεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αφαιρέστε τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου προς αποφυγή διαρροών. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, αποσυνδέστε το κλιματιστικό σας από την πρίζα σε περιόδους που δεν το χρησιμοποιείτε.
· Ελέγξτε ότι η εξωτερική μονάδα δεν έχει φυσικά εμπόδια που αποτρέπουν την αρμονική ροή αέρα στο σύστημα.
· Για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, έχετε πάντα κλειστές πόρτες και παράθυρα στον χώρο που θέλετε κλιματίσετε.
· Διαβάζετε πάντα το εγχειρίδιο χρήσης του κλιματιστικού σας για να γνωρίζετε πως θα λειτουργήσετε σωστά την μονάδα σας.

Ο σωστός κλιματισμός κάθε χώρου, δεν είναι πλέον πολυτέλεια. Είναι ανάγκη, την οποία εμείς στην Di Babbo Climatecnica φροντίζουμε να καλύψουμε υπεύθυνα και οικονομικά, όπως ακριβώς κι εσείς επιθυμείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr


Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love by CJ web, Creative web Journey

Please publish modules in offcanvas position.