Καλάθι: 0 προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση τώρα και τις Κυριακές 08:00 - 22:00

Blog

Σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς για τα κλιματιστικά – Ενημερωθείτε για τη σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία

Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει όλα τα κλιματιστικά μηχανήματα να χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο το νέο ψυκτικό υγρό R32.

 

 

 

 

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δεσμευτεί για μια σειρά αλλαγών στην ενεργειακή απόδοση των περισσότερων συσκευών έως το 2020. Οι πρώτες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν με την οδηγία EcoDesign και την γνωστή πλέον σε όλους ενεργειακή ετικέτα που συνοδεύει όλες τις συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού.

Το αμέσως επόμενο στάδιο, είναι η αντικατάσταση των μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμενων ψυκτικών υγρών, με το νέο, R32. Το νέο αυτό οικολογικό ψυκτικό μέσο, χωρίς επίδραση στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης του κλιματιστικού μηχανήματος. Παράλληλα, έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, χαμηλότερο παράγοντα ανάφλεξης, είναι ανακυκλώσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα σχεδόν τα κλιματιστικά μηχανήματα.

 

Αν λοιπόν σκέφτεστε την αγορά νέου κλιματιστικού μηχανήματος, επιμείνετε στο να συμμορφώνεται με τις νέες προδιαγραφές και να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα και τους κανονισμούς, να διαθέτει δηλαδή ψυκτικό υγρό R32. Στην Di Babbo Climatecnica μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις προτάσεις των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικιακού ή/και επαγγελματικού χώρου.

Γιατί ο σωστός κλιματισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη! Και στην Di Babbo Climatecnica φροντίζουμε να την καλύπτουμε υπεύθυνα και οικονομικά, όπως ακριβώς κι εσείς επιθυμείτε!


Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr


Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love by CJ web, Creative web Journey

Please publish modules in offcanvas position.