Καλάθι: 0 προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση τώρα και τις Κυριακές 08:00 - 22:00

Blog

Για τον κλιματισμό του επαγγελματικού σας χώρου, η καλύτερη επιλογή!

Για τον επαγγελματία, ένας σωστά κλιματιζόμενος χώρος δεν αποτελεί λύση ανάγκης ή πολυτέλεια, αλλά συνειδητή επιλογή! Γι’ αυτό και αναζητά την ποιότητα, την εγγύηση, την οικονομία και την συνεργασία με μια εταιρεία με αντίστοιχη, άψογη επαγγελματική συμπεριφορά. Δύσκολο; Όχι και τόσο!

Η λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο, από ένα κατάστημα έως ένα ξενοδοχείο, για την Κρήτη – και όχι μόνο – έχει ονοματεπώνυμο: Di Babbo Climatecnica! Η εταιρεία που εδώ και δεκαετίες προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, εγγυημένες αποδόσεις, άμεση εξυπηρέτηση και οικονομία. Όλα όσα ψάχνει δηλαδή ο κάθε επιχειρηματίας! Γι’ αυτό και στο πελατολόγιό της Di Babbo Climatecnica θα βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων: Εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες, ξενοδοχεία και συγκροτήματα διαμερισμάτων, οργανισμοί και χώροι γραφείων, εκπαιδευτικά κέντρα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες επιχειρήσεων που εμπιστεύονται τις εξειδικευμένες λύσεις της Di Babbo Climatecnica. Τις λύσεις που δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στην Di Babbo Climatecnica μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες προτάσεις των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επαγγελματικών χώρων. Κλιματιστικά Inventor, Mitsubishi, Fujitsu και άλλων κορυφαίων εταιρειών τύπου ντουλάπας για εξαιρετικές αποδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, κασέτες ενεργειακής κλάσης A++ και Α+++, All DC Inverter, μηχανήματα δαπέδου οροφής και δικτύου αεραγωγών με μεγάλο εύρος απόδοσης σε ψύξη και θέρμανση, συστήματα VRV, αντλίες θερμότητας, κ.α., ιδανικές δηλαδή λύσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χώρους. Και με τους ειδικούς της Di Babbo Climatecnica δίπλα σας, έτοιμους να σχεδιάσουν και να εξειδικεύσουν την κάθε πρόταση στις δικές σας απαιτήσεις, είστε σίγουροι για το τέλειο αποτέλεσμα, στην ιδανική τιμή.

Αλλά ακόμα και μετά την πώληση, στον εξίσου ευαίσθητο τομέα του service, η Di Babbo Climatecnica έχει φροντίσει και κάνει τη διαφορά με εξειδικευμένα συνεργεία, άμεση ανταπόκριση ενός 24 ωρών και φιλικές χρεώσεις.

Μια τηλεφωνική συζήτηση με τα στελέχη της Di Babbo Climatecnica καλώντας το 2810238966, μια επίσκεψη στην έδρα της εταιρείας, στην λ. Δημοκρατίας 97 στο Ηράκλειο, ή μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.climatecnica.gr, θα σας δώσει την πλήρη εικόνα. Και θα συμφωνήσετε μαζί μας!


Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love by CJ web, Creative web Journey

Please publish modules in offcanvas position.