Καλάθι: 0 προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση τώρα και τις Κυριακές 08:00 - 22:00

Υπηρεσία διαχείρισης κλιματιστικών μονάδων HOTEL MENU

Image

Τα κλιματιστικά Inventor, παρουσιάζουν την πρωτοποριακή υπηρεσία διαχείρισης κλιματιστικών μονάδων HOTEL MENU

Τι είναι το Hotel Menu;

Το HOTEL MENU είναι ένα σύνολο λειτουργιών ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλει στην καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών, που είναι εγκατεστημένα σε ξενοδοχειακές μονάδες. Με πολύ απλούς χειρισμούς στο τηλεχειριστήριο του μηχανήματος έχετε πρόσβαση σε ένα ειδικό menu το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε χρήσιμες παραμέτρους της λειτουργίας του μηχανήματος και με αυτό τον τρόπο να εξοικονομήσετε ενέργεια έως και 70%, αλλά και να επεκτείνετε τη ζωή των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης σας.

Ρύθμιση κατώτερης και ανώτερης θερμοκρασίας λειτουργίας

Με αυτή τη λειτουργία έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την ελάχιστη ή τη μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας για ψύξη ή θέρμανση αντίστοιχα
Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν, το κατώτερο 17°C και το ανώτερο 24°C (για την ψύξη) και το κατώτερο 25°C έως το ανώτερο 30°C για τη θέρμανση. (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: μπορείτε να ορίσετε ως ελάχιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία στην ψύξη 24°C, ώστε ακόμα και αν ο χρήστης επιλέξει με το τηλεκοντρόλ μία χαμηλή θερμοκρασία των 17°C, η κλιματιστική μονάδα, θα λειτουργήσει με σημείο επιθυμητής θερμοκρασίας 24°C). Με αυτό τον τρόπο ο ένοικος του δωματίου, δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ακραίες θερμοκρασίες τόσο στη ψύξη όσο και στη θέρμανση. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο στο χαμηλότερο όριο θερμοκρασίας που έχετε προγραμματίσει και ανεξάρτητα αν ο τελικός χρήστης προσπαθεί να ορίσει μία χαμηλότερη θερμοκρασία, αυτό δεν είναι εφικτό. Η εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας που πετυχαίνουμε είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να φτάσει έως του 70% στην συνολική κατανάλωση του κλιματιστικού.
Image
Image

Υπενθύμιση καθαρισμού ή αντικατάστασης των φίλτρων

Η οικονομική και απροβλημάτιστη λειτουργία του κλιματιστικού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καθαρότητα και την καλή συντήρηση του
Το Hotel menu σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την υπενθύμιση του καθαρισμού των φίλτρων και της μονάδας και άρα να εξασφαλίσετε στους ενοίκους του δωματίου την καλύτερη δυνατή ποιότητα αέρα στο χώρο. Το πιο σημαντικό όμως είναι η οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων, αφού είναι δεδομένο ότι ένα καθαρό κλιματιστικό καταναλώνει αισθητά λιγότερη ενέργεια από ένα κλιματιστικό που δεν συντηρείται σωστά.

Πρόσθετες λειτουργίες ασύρματου χειριστηρίου

Στο προγραμματιζόμενο menu συμπεριλαμβάνονται και άλλες λειτουργίες όπως η αυτόματη επανεκκίνηση, η προστασία από την προσαγωγή κρύου αέρα στη θέρμανση, η δυνατότητα ρύθμισης του αισθητηρίου της θερμοκρασίας του χώρου και η απομνημόνευση της θέσης των περσίδων του μηχανήματος. Όλες αυτές οι παράμετροι βοηθούν στη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών άνεσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου σας.
Image
Image

Hotel Menu μέσω της έξυπνης λειτουργίας Wifi

Η έξυπνη λειτουργία Wi-Fi διατίθενται σε όλες τις σειρές κλιματιστικών Inventor . Η χρήση του δεν απαιτεί μόνιμες εργασίες εγκατάστασης ή καλωδιώσεις. Το μόνο που απαιτείται, είναι η ύπαρξη ενός δικτύου Wifi στο χώρο των δωματίων. Μέσω αυτού του δικτύου τα δεδομένα και οι συνθήκες λειτουργίας των μηχανημάτων μεταφέρονται στο tablet ή το Smartphone σας.
Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του κεντρικού ελέγχου έχει να κάνει με τη δυνατότητα του να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε όλα τα κλιματιστικά μηχανήματα, ώστε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις, να απενεργοποιείτε ή να ενεργοποιείτε τις μονάδες σε δωμάτια που δεν βρίσκονται μέσα οι ένοικοι , να ορίζετε τη θερμοκρασία λειτουργίας που επιθυμείτε και γενικότερα να μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε χειρισμό θα κάνατε με το χειριστήριο της μονάδας. Η τόσο εύκολη και ανέξοδη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα μηχανήματα εξασφαλίζουν για την επιχείρηση σας, μία σημαντική οικονομία τόσο σε χρήματα, χάρη στη μείωση του χρόνου λειτουργίας άρα και κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος όσο και σε χρόνο για τον έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του κάθε κλιματιστικού αφού όλες οι πληροφορίες θα είναι live μέσω του tablet ή του smartphone σας.

Hotel menu Pro

Ένα ακόμα βήμα για τον κεντρικό έλεγχο των κλιματιστικών και πιο συγκεκριμένα της σειράς Passion ECO, γίνεται με την δυνατότητα σύνδεσης κεντρικού χειριστηρίου. Το κεντρικό χειριστήριο σας δίνει τη δυνατότητα, να έχετε τον πλήρη έλεγχο έως και 64 κλιματιστικών μονάδων

Πιο συγκεκριμένα οι δυνατότητες που μας δίνει είναι οι παρακάτω:

- Έλεγχος ΟΝ-OFF των συνδεδεμένων μονάδων είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά
- Ρύθμιση της θερμοκρασίας των δωματίων και κλείδωμα της για να μην έχει τη δυνατότητα ο ένοικος του δωματίου να ορίσει ακραία όρια
- Ρύθμιση χρονοδιακόπτη εκκίνησης για τον προκλιματισμό του δωματίου

Οι παραπάνω δυνατότητες είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν ευκολία στον διαχειριστή της ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη λειτουργία των κλιματιστικών σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον πιο οικονομικό τρόπο. Για την εγκατάσταση τους είναι απαραίτητη η εγκατάσταση μιας πρόσθετης πλακέτας στο εσωτερικό μηχάνημα και η καλωδίωση των κλιματιστικών μέχρι το κεντρικό χειριστήριο. Η πρόσθετη πλακέτα εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης με το κεντρικό χειριστήριο προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης της κάρτας του δωματίου με το κλιματιστικό. Αυτό εξασφαλίζει μία πιο ομαλή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κλιματιστικού. Φυσικά η ύπαρξη του κεντρικού χειριστηρίου δεν καταργεί τις λειτουργίες του Hotel menu και του Wifi οι οποίες είναι ενεργές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ώστε για να επιτύχετε τη βέλτιστη λειτουργία των κλιματιστικών σας μονάδων, με το χαμηλότερο κόστος!
Image

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey